TechMagazin

Novinka: Indikátor nárazu Shockwatch 2

07.01.2022

Kontrola kvality našeho zboží končí ve chvíli, kdy je zboží přepravováno k zákazníkovi. Během přepravy jsou výrobky často vystavovány podmínkám, které mohou kvalitu ovlivnit. Použitím indikátorů ShockWatch 2 získáme nezpochybnitelný prostředek prokazující nesprávnou manipulaci se zásilkou.

Chráníte tak nejen sebe při uplatňování nároku na náhradu škody, ale také příjemce zásilky, který je díky barevné změně indikátoru okamžitě informován o možném poškození zásilky ještě před jejím převzetím.

 

Jak ShockWatch 2 funguje?

ShockWatch 2 - indikátor nárazu - indikátor otřesu -> je jednoduché a jednorázové zařízení, které dokáže indikovat, zda bylo se zásilkou během přepravy či manipulace nebo skladování nesprávně zacházeno. Pokud dojde k nárazu nebo otřesu nad určitou prahovou hodnotu, zbarví se indikátor červeně. Každý ShockWatch 2 je označen jedinečným kódem (sériové číslo) pro zajištění identifikace použitého indikátoru.

 

 

Jak vybrat správný ShockWatch?

Pro správný výběr indikátoru jsou důležité dvě klíčové vlastnosti zásilky: její velikost (objem) a hmotnost. Orientační tabulka by vždy měla být použita pouze jako základní pomůcka, potřebujete-li s výběrem poradit, neváhejte nás kontaktovat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Více najdete v produktech -> ShockWatch 2 - indikátor nárazu - indikátor otřesu.